BIOLASE revolutioneaza stomatologia si chirurgia BMF. Suntem specializati in dezvoltarea, producerea si comercializarea de lasere pentru a oferi tratamente biologice care elimina durerea si sunt mai sigure pentru pacienti.

Cu peste 45.000 de lasere vandute pana in prezent, BIOLASE conduce industria mondiala de lasere dentare, cum produse cum ar fi iPlus Waterlase care a depasit bariera de viteza a frezei dentare – MDX Waterlase, ambele tehnologii brevetate de BIOLASEelimina durerea asociata tratamentelor dentare si imbunatatirea rezultatelor clinice.

Lungimea noastra de unda de 940 nm dioda laser este unica! Aceata tehnologie este disponibila in sistemul nostru de laser dioda EPIC Xpentru chirurgia orala precum si albire a dintilor sau terapia durerii LLLT – Low Level Laser Therapy

overview-hero

Laserul – dioda EPIC X are lungimea de unda proprietara de 940nm care, prin comparatie cu restul echipamentelor prezente pe piata, este dovedit stiintific ca fiind ideala in stomatologie pentru interactiunea cu hemoglobina si oxihemoglobina prezenta in tesutul moale din cavitatea bucala.