Mastership

Eveniment organizat la iniţiativa Colegiului Medicilor Dentişti Mureş împreună cu Asociaţia Română de Stomatologie Minim-Invazivă, cu sponsorizarea Biolase România

*Accesul la eveniment este GRATUIT si conditionat de confirmarea prezentei pe adresa de e-mail:mihaela.oprea@biolase-romania.ro sau la nr. de tel.: +40760.428.712 pâna la data de 3 Mai 2016. Evenimentul se adreseaza strict medicilor stomatologi. Medicii care nu au confirmat participarea, sau studentii, vor avea acces în limita locurilor disponibile.

Singurul LASER aprobat FDA

EPIC™ este singurul laser care detine o aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente disticte: tesut moale, biostimulare/terapia durerii si albire. Este cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda, taie tesuturile moi eficient si fara necroza, in cel mai scurt timp. Cu un confort sporit pentru pacient si design de proiectare ergonomic, EPIC™ reprezinta rezultatul a peste 25 de ani de inginerie si inovatie Biolase, cu peste 75% dintre laserele prezente in lume construite cu patente Biolase,” afirma dr. Ralf Borches, M.Sc.DDS, Master of Science in Lasers in Dentistry.

WATERLASE iPlus

„Principalul avantaj al laserelor stomatologice este absenta disconfortului intra sau post operator. Waterlase este laserul care combina energia, apa si lumina pentru interventii minim invazive, fara contact direct cu dintele sau cu gingia si fara anestezie. Pacientii uita de vibratia turbinei sau de temuta freza stomatologica, iar specialistii in chirurgie nu mai folosesc bisturiul si nici firele de sutura. Waterlase revolutioneaza chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor in endodontie si in implantologie dentara. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte iar vindecarea mai rapida. Datorita laserelor sanatatea pacientilor este refacuta intr-un mod minim-invaziv, cu o tehnologie de top si, atat medicul, cat, mai ales pacientul, isi pastreaza zambetul pe buze,” sustine dr. Beatrice Pop.

PROGRAM EVENIMENT:

9:45 Sosire invitati
10:00 Speaker: DR. Beatrice Pop

1. Modul de actiune al laserelor dioda si Er Cr: YSGG
2. Aplicatii practice laser dioda: cazuri clinice
3. Avantajele chirurgiei laser vs. chirurgia clasica
4. Terapie endodontica asistata de laser
5. Terapie parodontala asistata de laser
6. Terapia durerii / Biostimulare

Coffee Break

7. Periimplantita
8. Preparare cavitati
9. Sesiune intrebari – raspunsuri
10. Hands-on

Speaker: Dan Cotelici
*Biolase Return on Investment

Biolase Romania